Vi söker volontärer!

This slideshow requires JavaScript.

Att vara volontär är att vara frivillig medhjälpare. En volontär betyder förstås mer än så på Vännplatsen Second hand. Volontärerna är viktiga för att det sociala företag som Vännplatsen är kan fungera på ett bra sätt.

Vännplatsen kan förstås också ge mycket tillbaka till dig som frivillig medhjälpare. Är du i en situation där du har mycket tid och energi över, eller bara vill känna ett socialt sammanhang, kan Vännplatsen vara platsen du söker. Vilka nya sidor hos dig själv som du upptäcker eller vilka egenskaper du utvecklar under tiden som volontär kan ju ingen veta i förväg ….

Tillhör du inte den kategorin medhjälpare som hittar sin syssla och gör den till sin så får du förstås introduktion i arbetsuppgifter som att plocka om och se till att det är fint i hyllorna. Eller ta betalt i kassan, dekorera om i lokalerna, fixa skyltfönstren, jobba med återbruk, eller köra lastbil för att hämta eller lämna saker. Hjälp behövs alltid!

Vännplatsen Second Hand tar också emot annan arbetskraft än volontärer. Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Frivården, Särskolan med flera myndigheter.

Är du intresserad av att bli volontär kan du fylla i och skicka oss formuläret nedan. Klicka gärna i de veckodagar du kan tänka dig samt eventuella specifika datum. Vill du endast komma vid ett tillfälle är det också tacksamt. Om du hellre vill ringa oss kan du ringa verksamhetsansvariga på 070-222 70 09.

Ja jag är intresserad av att hjälpa till!
IOGT-NTO
Box 12825
Stockholm Sweden
08-672 60 00